Jump to content

Diffidentia

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Diffidentia last won the day on March 12 2012

Diffidentia had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Diffidentia

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/10/1982

Profile Information

 • Location
  Hitra, Norway
 1. Hvorfor synes vi det er rett å få på plass et nytt parkeringsbygg i Fillan sentrum? Det er spørsmålet som flere har stilt seg og meg det siste døgnet.

  Først må vi presisere at vi ønsker ikke et rent P-hus. Det er snakk om indrefileten av tomter Fillan sentrum, da må det utnyttes mer helhetlig. Vi foreslår derfor et bygg med parkering i kjeller og deler av bygget, forretningsvirksomhet i deler av 1. etasje og en kombinasjon av kontor og bolig i 2. og 3. etasje.

  Hvorfor P-hus?
  Fordi Fillan sentrum har et parkeringsproblem. Jo mer trafikk en kan få inn i et parkeringshus og ut av sentrumsgatene, jo bedre, sikrere og triveligere vil sentrumsgatene bli.

  Hvorfor forretning, kontor og bolig?
  I gata inn mot Hjorten kjøpesenter vil det kunne skapes en lun og flott handlegate, og det ville være en bortkastet mulighet å ikke bruke 1. etasje til forretningsvirksomhet.

  Fillan har også en mangel på attraktive kontorlokaler, og dette foreslåtte bygget vil ligge svært godt plassert for attraktive og lett tilgjengelige kontorlokaler.

  Bolig. Ja, hvorfor bolig? For å skape et sentrum som lever utenfor butikkenes åpningstider, og et viktig ledd i å skape dette er bosetting i sentrum. Det kommende hotellet vil også være et ledd i dette.

  Til sammen er disse tre bruksområdene tiltenkt som en viktig del av finansieringen av bygget. Det er et viktig moment at et slikt bygg må belaste kommunens økonomi minst mulig. Samtidig kommer man ikke unna kommunens rolle i å tilrettelegge for næringsaktivitet, og et funksjonelt Fillan sentrum er en svært viktig del av dette.

  Hvorfor da et signalbygg?
  Kanskje er det den delen av oss som liker god arkitektur som har påvirket oss. Like sannsynlig er det at det å skape en flott og innbydende "port til sentrum" har vært førende. God arkitektur (som jeg ikke skal være freidig nok til å påstå at fort forslag er) evner å skape gode rom å være i. Både rom innendørs, men like viktig gode, sosiale og trivelige rom utendørs. Hitra fortjener slike bygg.

 2. Absolutt ondskap. Har vanskelig for å forstå det menneskesynet som kan få folk til å gjøre slikt.

 3. Venstre samarbeider om miljø på tvers av partigrenser. Vi kan samarbeide med alle som er villige til å dra i samme retning, og synes derfor det er beklagelig at andre ønsker å angripe sine meningsfeller.

 4. Nå er de første nettsidene sensurerte i Norge på grunn av loven som ble vedtatt av Stortinget for 3 år siden. Venstre er det eneste partiet på Stortinget da som stemte nei mot loven.
  Si nei til sensur, overvåkning og unødige forbud. Stem Venstre!

 5. Tove på tinget og Venstre har fortreffelige venner! Har du lyst til å vinne ei helt unik skjorte? Det har ihvertfall jeg.

 6. Venstre tenker fremover. Vi har store prosjekter i dag som ser ut til å lykkes godt, men det må ikke gjøre at vi setter oss tilbake i godstolen og er fornøyde.

 7. Nok et eksempel på at åpenhet og ytringsfrihet kun skal gjelde hvis du er enig med Tybring-Gjedde og FrP.

 8. LO på ville veier.

 9. Treff vår ordførerkandidat Torfinn Stub på Strand skole ikveld. #venstre

 10. Løp og kjøp! Annonsen er nå oppdatert med nye bilder. Visning førstkommende onsdag. Du er selvsagt hjertelig velkommen :)http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=58353111&searchclickthrough=true

 11. Har vært sammen med familien og spist en nydelig middag på Børøysund Marina. De kan anbefales på det sterkeste, så ta turen dit du også!

 12. Noen som skal på Knarren ikveld?

 13. Du kan høre meg og auras|lie på KFUG The Underground Show i morgen tidlig (rundt klokka 06:00).

×
×
 • Create New...